Seilflyuka 2013

Seilflyuka 2013

Seilflyuka 2013 gikk fra fredag 9. august og frem til søndag 18. august.

Allerede tisdag var første vogna på plass og torsdag ettermiddag var det to vogner og en bobil på plass.

Fredag startet med dugnad på fly, hangar og uteområder og etter hvert kom også flere til plassen. Da de som var møtt opp var fornøyd med dagens innsats fikk Jan-Ole Erikstad ukas første tur med LN-GLH og en elev fikk seg en tur med instruktør i LN-GLU. Det ble også flydd PPG på kvelden.

Fra lørdag av var det stor aktivitet og både store og små fikk luftet seg og vi hadde besøk av Jens Trabolt fra Danmark og redaktør i Nordic Gliding & aviation magazine. Vi gleder oss til reportasjen kommer på trykk på slutten av året.

Foruten en dag med regn, fløy vi 9 av 10 dager og kunne summere 94 starter og 40:40 flytid, en oppflyging, en solo og en re-sjekk solo pluss flere soloturer og plassutsjekk. En meget vellykket seilflyuke og en god oppvarming til 40 års markeringen til Harstad/Narvik Lufthavne Evenes helga 23. - 25. august.

 

Stor takk til alle som var med og gjorde uka til en fantastisk opplevelse for oss alle! Håper vi ses snart igjen for mer flyging. Neste seilflyuke blir i slutten av juni 2014, og endelig dato kommer etter terminlista fra S/NLF i november er klar.