Noen har kommet i gang og litt info.

Onsdag 2015-04-08, 19.30

For noen i klubben er starten allerede gått. Naboklubben vår, NTNUF har holdt på siden januar og Johann deltok på instruktørhelg der allerede i januar.

I påsken tok både Hans Kristian og Johann ferden til Oppdal og ENOP for å fly med NTNUF. En dags kjøring fra Harstad kunne man legge seg på Langklopp i god til før midnatt og være klar på plassen til 08:00 neste morgen.

Flyging hver dag fra lørdag til tirsdag, men onsdag startet dagen med noe "snag" på slepeflyet. Det ble derfor tidligere reise nordover og ankomst Harstad igjen skjærtorsdag litt over 07:00.

To kjøredager, fire av fem flydager, Hans Kristian i bølge, solo og solotid og utsjekk to nye fly mens Johann instruerte og var ASL. Flott uke og mye fin flyging og instruksjon. Vi er i gang og klar.

 

Johann drar helga 10.-12. april til Elverum på IK2 kurs. Det manger ca 13 timer på 100 timer instruksjon og selve IK2 kurset.

 

Det blir dugnadshelg for vedlikehold på flyene i helga 24. - 26. april. Det er fint om alle som kan komme melder dette til styret. Vingene på LN-GLU skal av og det kreves litt power. :)